FAQ

Betalen

Hoe kan ik online aankopen betalen?

Voor online aankopen die worden thuisbezorgd, krijg je per mail een betaallink toegestuurd. Zodra deze voldaan is, krijgen wij daar bericht van en wordt de bestelling door ons afgerond.
In de winkel af te halen bestellingen kunnen daar middels cash of pin worden betaald. Abonnementen worden vooraf gefactureerd.

 

Bezorgen

Waar bezorgen jullie?

Hopdonders is de bierwinkel van en voor Apeldoorn. Online bestellen kan vanuit heel Nederland, maar bezorgen doen we alleen in Apeldoorn. Uiteraard staat het ook Apeldoorners vrij om ervoor te kiezen bestellingen bij ons in de winkel af te halen. In dat geval krijg je van ons bericht wanneer de bestelling klaar staat.

Waarom bezorgen jullie alleen in Apeldoorn?

Wij beschouwen onze webshop als verlengstuk van de winkel en extra service voor onze klanten. Binnen de gemeente Apeldoorn kunnen we bezorging in eigen beheer houden. Zodoende dragen we zelf de verantwoording voor wat we aan wie verkopen en kunnen we het serviceniveau garanderen waar we voor staan.

 

Ruilen & retourneren

Kan ik aankopen ook retourneren of ruilen?

Onaangebroken en onbeschadigde kratten, dozen of fusten kunnen binnen veertien dagen na aankoop probleemloos worden geretourneerd. Dit geldt niet voor losse flesjes, cadeaupakketten en andere producten. Ongedragen en onbeschadigde kleding kan binnen veertien dagen worden omgeruild voor een andere maat.