Craft beers aan de Koninginnelaan

Coen HarlemanGeschreven door Coen Harleman op 5 augustus 2016

Het is zover: Apeldoorn heeft weer een eigen bierenspeciaalzaak! Wat in de nazomer van 2015 begon als een beetje gedagdroom en gemijmer, resulteerde in de inschrijving van Hopdonders VoF in februari het jaar erop. Sindsdien leveren we bijzondere bieren en advies aan horecagelegenheden in de regio Apeldoorn en is er een crowdfundingcampagne gevoerd om een eigen speciaalbierwinkel mogelijk te maken. Met de nu naderende officiële opening als gedroomd gevolg.

Ons concept

Hopdonders wil bijzondere bieren toegankelijk maken voor de snel groeiende groep liefhebbers en voor mensen die het leuk vinden nieuwe dingen te proberen. Tegelijk willen we een platform bieden aan de vele Nederlandse microbrouwerijen, waar op hoog niveau de meest waanzinnige dingen worden geproduceerd.

Webshop

Hopdonders is de bierwinkel van en voor Apeldoorners. Het primaire doel van onze webshop is niet per se de landelijke verkrijgbaarheid van onze producten, maar vooral het inzichtelijk maken van ons assortiment. In eerste instantie bezorgen we alleen in de gemeente Apeldoorn. Online bestellen kan ook vanuit de rest van Nederland, maar dan laten we je per mail weten wanneer je bestelling bij ons is af te halen.

Cadeauservice

Bier is het ultieme cadeau. Een bierpakket uit een bepaalde streek, met een thema of van een bepaalde biersoort. Wel of geen glazen erbij, een Hopdonderstrui of -shirt. Een smaakvolle literfles met vers tapbier voor bij een etentje of een borrel. Wat de gelegenheid ook is, bij ons vind je (bijna) altijd een passend geschenk.

Horeca

Hopdonders is al enige tijd actief in het beleveren en adviseren van verschillende horecagelegenheden in de regio. Kan de bierkaart wel een update gebruiken, ben je ontevreden over je huidige leverancier of loop je wekelijks zelf met dozen bier te zeulen? Bel/mail ons en we gaan ermee aan de slag!

Wellicht heb je al eens een flyer van ons tussen je boodschappen gevonden, een Hopdondersglas in handen gehad in een kroeg in de stad of onze bus voorbij zien cruisen; of misschien heb je nog helemaal nooit van ons gehoord. Hoe dan ook, hier zijn we dan. Graag tot snel!

Aangenaam!

Coen & Paul